Werken bij Baljon. Bekijk onze vacatures voor ARMT en Commercieel Binnendienst Medewerker.
Sluit

Scheepvaartkwartier - curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat het Scheepvaartkwartier te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Toon alles Bakkerij Beauty Bloemist Cultureel Eten en drinken Event Picknick spot Hotel Interieur Shop Vrijetijdsbesteding

River Bar

Eten en drinken

River Bar

Uitzicht op de Nieuwe Maas, Europese gerechtjes to share en mooie wijnen. Laagdrempelig maar van hoge kwaliteit!

Louise Petit

Eten en drinken

Louise Petit

Een stukje Frankrijk in de pittoreske Veerhaven. Witgedekte tafels, grote rode banken en klassieke schilderijen; de Franse chansons maken het plaatje compleet. Tel hier een bord gegratineerde oesters, een sole meunière en een crème brûlée bij op, en het feest is complète.

Huson

Eten en drinken

Huson

Een restaurant dat al 11 jaar lang een Bib Gourmand heeft mag niet ontbreken. Huson is sinds de opening al een bijzondere culinaire spot. Meer dan de moeite waard om een keer te bezoeken.

Dr.

Eten en drinken

Dr.

Psst. Ken je de verborgen cocktailbar al? Tijdens een consult helpen de dokters - in witte jassen - je van al je kwaaltjes af met de meest waanzinnige cocktails.

Parqiet

Eten en drinken

Parqiet

Aan de voet van de Euromast ligt dit fotogenieke parkcafé. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of borrelen: het kan hier allemaal. Parqiet serveert eerlijke, veelal lokale producten en alles is even lekker. In de winter is het binnen knus en warm, maar wanneer de zon zich laat zien pak je een van de ligstoelen en drink je je koffie onder de bomen. Genieten.

Bussing Brood

Bakkerij

Bussing Brood

Al sinds 1899 bakt de familie Bussing brood en banket. In de winkel aan de Van Vollenhovenstraat koop je heerlijk brood en ander lekkers zoals stroopwafels en enorme bokkepoten. De winkel is tevens een ontbijtplek en lunchroom. In de ochtend staat de zaak al vol met mensen die komen voor een croissant en een kop koffie. Of ze halen alvast brood voor op kantoor. Eigenlijk zijn er genoeg redenen te bedenken om hier naar binnen te gaan.

ZeeZout

Eten en drinken

ZeeZout

Aan het mooiste stukje Rotterdamse kade ligt Zeezout; hét visrestaurant van Rotterdam. Aan mooi gedekte tafels geniet je hier van de meest heerlijke visgerechten vergezeld van een goed glas wijn. Met als bonus een prachtig uitzicht op de Maas.

De Ballentent

Eten en drinken

De Ballentent

De lekkerste bal van de stad eet je bij De Ballentent. Deze ouderwetse bruine havenkroeg is een ontmoetingsplaats voor zakenmensen, zeelieden en havenwerkers. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras met uitzicht op de Nieuwe Maas.

Jan van Breda

Eten en drinken

Jan van Breda

Een echt familiebedrijf dat al sinds 1902 in Rotterdam zetelt. In het pakhuis aan de Westerkade kun je terecht voor wijnen van kwaliteitswijnhuizen. Of dat nu een fles of een doos is, broer en zus Van Breda helpen je graag.

010 422 3000 Terug naar boven