THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

bespoke

Baljon Bespoke

Al vijftig jaar begeleiden wij kopers en verkopers met eersteklas service, ongeëvenaarde kennis en de grootst mogelijke integriteit. Vanuit de geest van persoonlijk maatwerk bieden wij een aantal bespoke services speciaal voor de verkoop van Rotterdams meest exclusieve huizen.

Karel Glazener
Makelaar Taxateur Directie

Baljon bespoke

Ieder huis heeft een eigen geschiedenis, een eigen karakter. Een eigen verhaal dat tot leven komt aan de hand van de ervaringen van bewoners. U kent de waarde van ieder vertrek en van elke uithoek immers het best. U hebt ieder detail van uw woning gezien en gevoeld. Uw woning is uw verhaal.

Het vergt moed om de verkoop van zoiets eigens aan een ander toe te vertrouwen. Bij Baljon begrijpen we dat maar al te goed. Daarom zetten we alles op alles om de verkoop van uw woning tot in de puntjes te verzorgen, precies zoals u dat wilt. Wij vragen u ons hierin te vertrouwen. Met bijna 50 jaar ervaring in het verkopen van Rotterdams meest waardevolle vastgoed zijn we gepokt en gemazeld. We staan aan de top van de Rotterdamse makelaarswereld en weten wat nodig is om de verkoop van een woning tot grote hoogte te stuwen. We vertellen niet ons verhaal, maar dat van uw woning.

En dat doen we niet alleen. Bij iedere verkoop staat ons netwerk van creatieve professionals klaar om een op maat gesneden verkoopplan voor u op te tuigen. We noemen dat Baljon Bespoke. Met een oneindig palet aan mogelijkheden bouwen we secuur aan het verhaal van uw woning, laten ieder detail aan het woord en zorgen voor een uitgekiende campagne met maximaal bereik. Zodat we niet slechts de interesse wekken van kopers, nee, zodat we hen in totale vervoering brengen.

Het is geheel aan u hoe u dit alles vormgeeft. Bij Baljon Bespoke bepaalt het persoonlijke verkoopplan welke professionals wij inzetten en tot op welk detailniveau zij aan de slag gaan. Afhankelijk van uw wensen schrijven we, filmen we, fotograferen we. We schetsen uw woning in geuren en kleuren. Hoe het oogt, hoe het voelt. Hoe het ruikt. U zegt het maar. We laten potentiële kopers zien hoe uw woning is, hoe het was en hoe het kan worden. Als volleerde chef-koks dienen we hen met al onze gevarieerde expertise een copieuze maaltijd op. Verzadigd en wel zullen zij huiswaarts gaan, met in hun hoofd slechts één repeterend doel: terugkomen.

Verkoop services

Het is ons doel om de best mogelijke verkooppresentatie te produceren. Een presentatie die naadloos aansluit bij uw woning. Hiervoor kunt u het essentiële presentatie pakket uitbreiden met maatwerkdisciplines. Ieder z’n expertise; daarom doen wij hiervoor een beroep op getalenteerde professionals uit ons netwerk. Naast het bereiken van de mooiste en meest indrukwekkende presentatie, levert het ook een groter bereik op. Funda geeft bijvoorbeeld woningen met een video voorrang in de ranking. Ook bereikt de woning een groter publiek vanwege de extra communicatiemomenten via social media.

Essentieel

Onze eerste klas verkooppresentatie services

 • Fotografie
 • Inmeten
 • Brochure
 • Publicatie op baljonmakelaars.nl
 • Publicatie op Social Media
 • Publicatie op Funda
Lees verder  

Bespoke

Onze luxe services voor een tailor-made aanpak voor Rotterdams meest interessante huizen

 • Copywriter
 • Aanvullende fotografie
 • Videografie
 • Interieur architect / artist impressions
 • Interieur stylist
 • Publicatie op Social Media
 • Publicatie op Instagram Stories / Facebook Stories
 • Gerichte social media advertentie
Lees verder  

Sub rosa

Onze stille verkoop services. Discreet en functioneel

 • Stille verkoop
 • Fotografie
 • Inmeten
 • Brochure
Lees verder  
Copywriter

Bijzondere huizen komen tot leven wanneer onze copywriter het verhaal van een woning schrijft.

Met een haarfijne, sfeervolle beschrijving van details waant de lezer zich in de woning. De emoties en zintuigen raken in maximale vervoering.

Aanvullende fotografie

Foto's met een bijzonder perspectief waar je even stil van wordt. Vanuit de lucht of nadat de schemer is ingevallen.

Aanvullende foto's van een woning plaatsen we afzonderlijk op social media. Deze investering levert niet alleen bijzonder beeld op. Ook in het aantal communicatiemomenten richting de markt stijgt hierdoor.

Videografie

Het vangen van de ziel van de woning en deze vertalen naar visueel speltakel. Het samenspel tussen beeld en geluid raakt de juiste snaar bij de kijker. Het inspireert en motiveert om een bezichtiging aan te vragen.

Het inzetten van video laat zien dat het om een bijzondere woning gaat. Funda geeft woningen met een video een hogere prioriteit in de listing. Het heeft hierdoor een groter bereik en het levert de woning extra aandacht op via de Baljon social media-kanalen. Ook voor u is het een mooie, en misschien zelfs sentimentele herinnering aan de woning waar ongetwijfeld een fijne historie plaatsvond.

Artist impressions door een Interieur architect

Zelfs de meest interessante woningen kunnen soms toch nog een vleugje inspiratie gebruiken. Het is dat extra duwtje in de rug om een potentiële koper over de drempel te helpen. Dit zijn veelal woningen die tal van mogelijkheden bieden na een (kleine) verbouwing.

In samenwerking met een interieurarchitect presenteren we de meest verbluffende visuele impressies van de woning na een verbouwing.

Woning styling

Een woning letterlijk laten floreren; dat doen we door het ruimtelijk te ordenen en aan te kleden met accessoires en bloemen van 's Zomers Bloemen. Onze stylisten weten het maximale uit de bestaande indeling van de woning te halen.

Het uitbesteden van deze taak geeft rust en bovenal een garantie voor mooi beeld. Op de foto, video en tijdens de bezichtigingen.

Uitstekend makelaarskantoor. 2 Huizen verkocht en ons droomhuis gevonden via deze partij. Klantgericht, fullservice en kennis van zaken. Leuke mensen.

Dhr. Moerkerk - Vijverlaan 15

Makelaar zeer professioneel. Goede begeleiding van het verkoopproces, goede brochure etc.. Van a tot z uitstekend!

Dhr. Andreoli - Tsjaikofskilaan 15

Bij Baljon ben je in goede handen. Baljon is resultaatgericht, helder en communicatief. Een hele goede en fijne makelaar.

Mw. Peek - Jan van Ghestellaan 45

Kies voor de allerbeste verkooppresentatie. Maak een afspraak.

Maak een afspraak

Verkoop in volle stilte. Discreet en functioneel.

Lees verder over Sub Rosa
010 422 3000 Terug naar boven